FÓRMULA 1
Esports 20/04/2012

L'equip Force India demana abandonar Bahrain amb motiu del clima d'inestabilitat política de l'Estat

L'equip de Force India es planteja deixar el Gran Premi de Bahrain per no córrer riscos davant la situació d'hostilitat que es viu al país del golf Pèrsic. L'equip indi competirà en la segona sessió d'entrenaments lliures, però té autorització per escurçar la participació per arribar a l'hotel abans que es faci de nit

Ara
1 min

BarcelonaA les 11 del matí ha començat una reunió amb la presència dels representants de Force India, el cap de la Fórmula 1, Bernie Ecclestone, i el director del circuit de Sakhir, Zayed Al Zayani. Ecclestone i Al Zayani intenten convèncer l'equip indi, amb seu a Anglaterra, que no deixi l'esdeveniment per no comprometre la imatge de l'organització de la prova.

Diversos mitjans britànics apunten com a possibles motius la pressió d'algun patrocinador i la por dels membres del cos tècnic. Un dels mecànics de l'equip va viure en primera persona els aldarulls d'aquests dies a Bahrain quan tornava del circuit i va veure com un còctel Molotov impactava a 50 metres del seu vehicle. El mecànic va demanar marxar perquè no se sentia segur. L'equip va accedir a la seva demanda.

stats