Futbol Català
Esports 07/04/2012

El Balaguer guanya 'in extremis' el partit pendent de Tercera contra la Gramenet

El conjunt de La Noguera dóna la volta al marcador al tram final (2-1)

El Balaguer pateix per pagar als jugadors

BalaguerEn una setmana on la jornada 33 de Tercera Divisió ja s'ha posat en marxa, Balaguer i Gramenet van posar al dia el seu partit ajornat per la pluja el 21 de març. Els de La Noguera van deixar els punts a casa després d'un encontre on la victòria visitant va estar molt a tocar. Els colomencs, per la seva part, van perdre una de les darreres oportunitats d'or de retallar la distància que actualment separa el conjunt blau de la permanència a la categoria. Actualment aquesta distància és encara de dos punts.

Amb només tres minuts disputats, la Grama es va avançar al marcador amb una diana de Miralles. El Balaguer no va entrar dins el partit fins entrada la segona part. Al minut 84, Gabernet va establir l'empat i Fournier, amb el partit a tocar del xiulet final, va establir el resultat definitiu de 2-1 favorable als locals, que es troben a tocar de la permanència en un any complicat pel club vermell que, com la Gramenet, passa per greus problemes econòmics.