FUTBOL SALA
Esports 11/05/2013

El Barça Alusport es proclama campió de la Copa del Rei de futbol sala (6-3)

L'equip de Marc Carmona ja guanyava per 5-0 després dels primers 15 minuts de joc

Fernandao i Gabriel, celebrant un gol a la final de Copa

BarcelonaPer tercer any consecutiu, el Barça Alusport ha guanyat la Copa del Rei de futbol sala. Els homes de Marc Carmona han guanyat les tres edicions jugades d'aquest torneig, i s'han endut el tercer trofeu a Irun contra ElPozo Múrcia.

Als tres minuts Jordi Torras ha fet el primer gol d'un equip que ha anat per feina. Lozano ha fet el 2-0 als 10 minuts i acte seguit Gabriel feia el 3-0. La festa blaugrana ha seguit amb el 4-0, obra d'Igor en jugada personal. Als 15 minuts, Aicardo ha fet el 5-0 i els murcians, desesperats, han jugat amb porter-jugador abans del descans. Paulinho ha fet el primer gol murcià abans del descans, i a la segona part Suazo i Kike han donat vida a ElPozo. Però Gabriel, amb el 6-3, ha tancat tot debat, donant la Copa al Barça Alusport.

Barça Alusport 6-3 ElPozo

Barça Alusport: Cristian, Torras, Gabriel, Fernandao, Lozano–cinc inicial–, Aicardo, Ari, Igor, Lin, Wilde

ElPozo Múrcia: Rafa, Kike, Lolo Suazo, Álex, Gréllo –cinc inicial–, José Ruiz, Bebe, Juanpi, Paulinho, Franklin

Gols: 1-0, Torras (3 '); 2-0, Lozano (10'); 3-0, Gabriel (11 '); 4-0, Igor (11'); 5-0, Aicardo (15 ' ); 5-1, Paulinho (16 '); 5-2, Suazo (26'); 5-3, Kike (29 '); 6-3, Gabriel (34')

Àrbitres: Sanzol Goñi i Urdanoz Apezteguia