LIGA ADELANTE
Esports 18/10/2014

El Barça B recupera Halilovic i Edgar Ié contra l'Alcorcón

Els homes d'Eusebio ja porten quatre partits sense conèixer la victòria

Efe
1 min

BarcelonaEl Barça B, que acumula quatre partits sense conèixer la victòria, espera canviar la seva dinàmica negativa davant un Alcorcón que mai ha guanyat al Mini Estadi.

La manca de profunditat en atac ha estat un dels problemes dels homes d'Eusebio. Prova d'això és que en les últimes quatre jornades tan sols han anotat tres gols, tots ells en l'empat aconseguit fa tres setmanes davant el Mallorca. Per sumar els tres punts, Eusebio Sacristán recupera el croat Halilovic, absent a Santander a causa dels compromisos internacionals, així com el central titular Edgar Ié, recuperat dels seus problemes físics. També podrà comptar amb Segio Juste, va rebre ahir l'alta mèdica després de gairebé dos anys en el dic sec per problemes al genoll. Les úniques baixes per demà són els laterals Elohor Godswill i Joan Campins, que encara segueixen recuperant de les seves respectives lesions.

Possibles alineacions:

Barça B: Ortolá; Patric, Ié, Costa, Lucas; Samper, Cámara, Grimaldo; Adama, Dongou i Joan Román.

Alcorcón: Javi Jiménez; Iribas, Héctor Verdés, Fran Cruz, Ángel Sánchez; Oscar Plano, Fausto, Antonio Martínez, Fausto Guichón; Máyor i David Rodríguez.

Àrbitre: Piñeiro Crespo (C.asturià).

Estadi: Mini Estadi.

Hora: 21.00 hores (Esport3).

stats