OK LLIGA
Esports 24/03/2015

El triomf de l'ICG Software Lleida contra el Vic fa descendir matemàticament el Tordera (4-3)

El Barça augmenta a cinc punts la distància amb el Liceo després de la victòria a Cerceda i la derrota dels gallecs a Alcoi, mentre que el Reus s'imposa per la mínima a Igualada

Jordi Graell
1 min

BarcelonaUn cop finalitzada la 25a jornada de l'OK Lliga, el Tordera ja és matemàticament equip de Primera Divisió després de la derrota contra el Noia Freixenet del passat cap de setmana i la victòria d'aquest dimarts de l'ICG Software Lleida per 4-3 contra el Vic. Els lleidatans han capgirat el gol inicial de Cristian Rodríguez i han arribat a dominar per 4-1 gràcies al seu trio ofensiu, Lluís Rodero, Andreu Tomàs i Manu Necchi -autor de dos gols-. Tot i així, els vigatans han acabat maquillant el marcador gràcies a dues dianes de falta directa de Ferran Font.

El gran beneficiat de la jornada, però, és el Barça. Els homes de Ricard Muñoz han golejat per 3-7 a Cerceda gràcies a un 'hat trick' d'un Marc Torra infal·lible a pilota aturada -un gol de penal i un altre de falta directa- i d'aquesta manera consoliden el seu lideratge, ja que el Liceo ja es troba a cinc punts després de perdre per 6-5 a la pista de l'Enrile PAS Alcoi, en què ha brillat amb llum pròpia Jaume Arché amb quatre gols. Els alcoians, a més, acaben la jornada en posicions de CERS després de la derrota del Monbus Igualada per 2-3 contra el Reus, que d'aquesta manera manté la distància de quatre punts respecte el Moritz Vendrell en la lluita per entrar a la Lliga Europea.

stats