BARÇA
Esports 19/04/2016

El Barça fa costat a Neymar

El club desmenteix que el brasiler pugui marxar aquest estiu

Ara
1 min
Jordi Mestre, vicepresident esportiu del Barça / MANOLO GARCÍA

BarcelonaEl vicepresident esportiu del Barça, Jordi Mestre, ha estat l'encarregat de sortir al pas de les informacions que apuntaven aquest dimarts a un descontentament de part del club amb Neymar, per la seva vida més enllà dels terrenys de joc i la possibilitat que marxi aquest proper estiu. "Estem encantats amb Neymar, ni es ven ni se'ns passa pel cap", ha dit el directiu als micròfons de Barça TV. Mestre ha qualificat el tema de "recurrent" i d'"especulacions", i ha assegurat que el brasiler està fent una temporada "espectacular".

"Veig Neymar molt feliç", ha afegit Mestre, que ha admès que estan parlant amb la Confederació Brasilera de Futbol sobre la convocatòria de Neymar per a la Copa Amèrica i els Jocs Olímpics, un tema que no és "urgent", però que pot portar problemes al Barça perquè la voluntat del jugador i el seu país és que sigui en les dues cites d'aquest proper estiu. "La temporada és molt llarga, ha de descansar", ha explicat.

Més enllà del nom propi de Neymar, el directiu ha volgut llançar un missatge d'optimisme al barcelonista, un tipus d'aficionat que sempre està "angoixat" perquè ho porta en "l'ADN", perquè tant Madrid com Atlètic de Madrid, immediats perseguidors dels de Luis Enrique, estan "pitjor" que el mateix Barça.

stats