Esports 04/04/2016

El Barça es reuneix amb els Mossos per tractar la creació de l'Espai d'Animació

R.r.
1 min
El Camp Nou va exhibir un mural durant l'homenatge a Cruyff al clàssic

BarcelonaEl Barça s'ha reunit aquest dilluns amb la Direcció General de la Policia per tractar la creació de l'Espai d'Animació del Camp Nou, un projecte que el club s'ha vist obligat a recuperar per "imperatiu legal" de la LFP. En la reunió, totes dues parts han mostrat la fermesa de "treballar coordinadament" per tal de crear aquest espai que el Barça preveu posar en funcionament de cara a la propera temporada.

En aquesta reunió ambdues parts han tractat la creació d'un registre d'integrants, el control biomètric i el nombre màxim de persones que el podran conformar. Segons el 'Què t'hi jugues', hi haurà capacitat per unes 1.250 persones.

Tot plegat, per oferir les màximes garanties de seguretat i complir amb la normativa que estableix la LFP i que ja fa mesos que obliga a clubs com l'Espanyol o l'Atlètic a diferenciar les grades d'animació amb tanques transparents. A més, l'entrada hi està restringida a uns socis delterminats prèviament registrats a través d'un sistema d'accés biomètric.

stats