BARÇA
Esports 23/06/2020

Els abonats del Palau Blaugrana també tindran dret a compensacions econòmiques

La directiva adopta les mateixes mesures que va aprovar per als abonats del Camp Nou

2 min
Els abonats del Palau Blaugrana també tindran dret a compensacions econòmiques

BarcelonaDesprés de confirmar quines seran les mesures de compensació per als abonats del Camp Nou, el Barça ha explicat què passarà amb els abonats del Palau Blaugrana. En aquest cas, fa dies que s'havia confirmat la finalització de les competicions regulars dels equips de bàsquet, futbol sala, handbol o hoquei sobre patins. En alguns casos es juga una fase final, com passa amb el bàsquet i el futbol sala, però no en un Palau on la temporada ja ha finalitzat.

Així, el Barça ha decidit oferir als socis abonats que ho sol·licitin triar entre tres opcions. Com passa amb el Camp Nou, caldrà omplir un formulari, en aquest cas a la web del club del 13 al 27 de juliol, en què podran triar la modalitat del rescabalament. La primera serà el cobrament en efectiu a finals de setembre de la part proporcional de la quota anual de l’abonament. Els socis podran optar per l’ingrés en efectiu o un val per comprar productes oficials. La compensació es calcularà i es podrà cobrar al setembre, un cop finalitzades les competicions i coneguts els partits totals als quals ha assistit cada soci. La segona opció serà rebre el descompte equivalent en l’anualitat de l’abonament de la temporada vinent. I la tercera, renunciar a aquest dret de compensació a favor del club, entenent la situació excepcional que afronta el club amb motiu de la pandèmia, que no ha permès complir amb el pressupost de l’exercici perquè no s’han pogut aconseguir els objectius econòmics fixats per l’explotació de les instal·lacions a causa del seu tancament i als partits sense públic. "Aquesta serà l'opció que el club aplicarà per defecte als abonats que no omplin el formulari d’inscripció o si no hi ha comunicació per la seva banda un cop s'exhaureixi la data límit" ha explicat la directiva.

Tal com passa amb el futbol, de cara a la pròxima temporada s’ha decidit ajornar la renovació dels abonaments del Palau Blaugrana fins a finals d’agost, un cop finalitzin les competicions en curs, en lloc de la tramitació tradicional prevista per al mes de juliol. Així, el club procedirà a la renovació dels abonaments de manera completa, amb el cobrament de les anualitats vigents i aplicant el descompte corresponent per la bossa del Seient Lliure de la temporada anterior.

La normativa i ús de l’abonament i del Seient Lliure s’hauran d’adaptar a les regulacions i limitacions de l’aforament disponible, així com de les disposicions de les autoritats sanitàries. La directiva també permetrà que els socis puguin acollir-se a una excedència temporal al Palau. Així, els abonats que no vulguin o no puguin pagar l’abonament de la pròxima temporada podran demanar aquesta excedència temporal, que els donarà dret a mantenir la titularitat de l’abonament i el descompte del Seient Lliure la temporada següent.

stats