Barça
Esports 23/05/2011

Messi: "No sé si aquest United és més dèbil o menys que el del 2008, però ha guanyat la Premier"

El crac del Barça creu que "el United és un equip molt dur, amb grans jugadors" i preveu una final "molt igualada" on "tot pot passar"

Natalia Arroyo
2 min
Leo Messi.

BarcelonaSobre el volcà, Leo Messi ha preferit no valorar les alternatives de viatge i ha dit que "tot depèn del que decideixi l'entrenador". El que sí ha deixat clar l'argentí és que "el Barça sortirà a jugar aquesta final per guanyar-la", perquè vol tornar al Camp Nou a celebrar el títol de la Champions. "Nosaltres sortirem a buscar el partit des del primer moment. La gent ha de tenir confiança perquè aquest grup ha demostrat que lluita per tot".

Messi, com la resta de futbolistes del Barça, no es cansa de guanyar, encara que portin una sèrie de temporades encadenant títols sense parar. "El meu objectiu sempre és guanyar-ho tot. El meu i el de tot l'equip".

Per a Messi, "totes les finals són diferents" i la d'enguany no tindrà res a veure amb la de Roma. "Serà un partit diferent, ens enfrontem a un gran rival i serà una final molt igualada. La del 2008 ha quedat enrere". En aquest sentit, l'argentí valora molt positivament el fet que l'equip hagi recuperat tots els efectius. "Després de tots els problemes que hem tingut, arribar amb tots disponibles és molt bo".

Preguntat sobre les virtuts de la defensa del United, Messi ha dit que "és molt dura, té jugadors amb experiència", però confia, amb els entrenaments de la setmana, "trobar tots els seus defectes". "Com sempre, voldrem tenir la pilota i haurem d'atacar molt bé". Des d'Anglaterra es creu que l'actual equip de Ferguson és més dèbil que el que va perdre a Roma, però Messi no ho té tan clar. "No sé si són més forts o menys que en 2008, jo només sé que tenen jugadors molt bons i que han guanyat la Premier".

"Les finals es decideixen per petits detalls. Tot pot passar. Estem treballant per controlar totes aquestes coses", ha dit Messi, que ha tret importància a si tornarà a ser ell un dels golejadors de la final o no. "El més important és que guanyem la Champions, marqui jo o no". Al respecte, Messi ha deixat clar que li hagués agradat guanyar el pitxitxi, tot i que prioritza els títols col·lectius als individuals.

L'argentí ha dedicat paraules d'elogi a Chicharito, de qui ha dit que "és un gran jugador, utilitza bé les dues cames i és molt perillós".

stats