Barça

Josep Maria Bartomeu, a 8TV: "Mai havia pensat que podia ser el president del Barça"

Josep Cuní ha entrevistat el nou president del Barça

Després de la compareixença de premsa d'aquest divendres, Josep Maria Bartomeu ha sigut entrevistat a 8TV. "Mai havia pensat que podia ser el president del Barça, però quan m'ho van oferir no m'ho vaig pensar", ha dit el nou president del Barça. "Sandro Rosell ha dimitit, però la resta de directius estem amb forces per continuar el projecte i pensem que podem millorar la feina", ha explicat. "Per a la família de Rosell ha estat tot un malson", ha recordat.

"El senyor Neymar ens ha donat l'autorització per aixecar la confidencialitat", ha recordat. "Els socis han d'estar tranquils perquè no hem mentit en el cas de Neymar. Aquest tipus d'operacions les seguirem fent", ha assegurat.

"El senyor Cases no volia el cap de ningú sinó tenir informació. Avui hem fet un acte de transparència informativa", ha dit. "Espero que tothom es quedi tranquil", ha afegit.

"Respecten que els socis utilitzin els mecanismes que contempla el club per demanar explicacions a la junta. El senyor Jordi Cases no volia que aquest afer agafés tanta volada i que d'altres l'utilitzessin contra els interessos del club. Quan acabi tot, els advocats del club s'ho miraran. Si ens hem de querellar contra algú per defensar els interessos del Barça, doncs ho farem", ha dit.