LLIGA DE CAMPIONS

El Madrid ha fet arribar al Barça un missatge d'ànim per al francès

El Madrid i el Lió lluiran samarretes de recolzament a Abidal després del xiulet final

La UEFA no ha permès que el Reial Madrid i l'Olympique de Lió portin una samarreta de suport a Éric Abidal abans de començar el partit i ho faran després del xiulet final

Reial Madrid i Olympique de Lió lluiran les samarretes de recolzament a Abidal un cop acabat el partit, així com també es reproduiran imatges del francès pel videomarcador. Finalment la UEFA no ha donat permís ni al Madrid ni al Lió per sortir aquesta nit a la gespa del Bernabéu amb les samarretes per animar a Abidal.

El màxim organisme del futbol europeu no ha accedit a canviar la seva prohibició de lluir eslògans al començament del partit malgrat que es tracta d'un cas emotiu.

Cal recordar que Éric Abidal és nascut a Lió, que va iniciar la seva carrera al Lyon-La Duchere i que va jugar a l'Olympique de Lió entre 2004 i 2007, abans de ser traspassat al Barcelona.

El Madrid i el Lió, durant la reunió matinal per perfilar els detalls del partit, van intentar convèncer la UEFA que permetés que els jugadors dels dos equips lluïssin missatges d'ànim per al francès, que serà operat demà d'un tumor en el fetge, però la resposta va ser negativa.

El Reial Madrid, en qualsevol cas, va fer arribar al Barcelona la seva preocupació pel futbolista i li va desitjar una ràpida recuperació.