BARÇA
Esports Barça 03/10/2011

Doctor Pruna: "Confio en els metges francesos. Espero que cuidin Abidal com ho hauríem fet nosaltres"

Éric Abidal es va fer diumenge una contractura al bíceps femoral, però la selecció francesa no l'ha desconvocat i des del Barça no se sap si el faran jugar algun partit

Nuria García
2 min
Abidal es mira l'àrbitre Clos Gómez abans de demanar el canvi.

BarcelonaÉric Abidal es va fer en el partit contra l'Sporting una contractura al bíceps femoral. Tot i haver de guardar repòs, el jugador ha anat convocat amb la seva selecció, que ha decidit mantenir-lo a la llista (França juga els propers dies dos partits per la classificació de l'Eurocopa 2012: el dia 7 contra Albània i el dia 11 contra Bòsnia Hercegovina).

"El diumenge l'Abidal va notar unes molèsties al bíceps femoral i el vam canviar per precaució, perquè es podria haver fet més mal. Per sort, amb una mesura de prevenció hem fet que no vagi a més", ha comentat el doctor Ricard Pruna, metge del Barça.

Sobre el fet que el jugador hagi hagut de viatjar a França i quedar-se convocat, el doctor Pruna ha dit: "Esperem que ens facin cas, que tinguin la cura que nosaltres tenim i que dels 10 dies que haurà d'estar fora dels terrenys de joc, els set primers el cuidin igual que nosaltres hauríem fet", ha dit el doctor Pruna. El metge blaugrana ha explicat que els metges francesos han fet una ressonància a Abidal i que ha donat resultat negatiu, confirmant que té una contractura, però que no sap si faran jugar Abidal en algun dels dos partits que la selecció francesa té previstos per als propers dies.

"Des dels serveis mèdics del club mirem pel club i pels nostres jugadors. Sabem que no hi ha cap lesió, però nosaltres hem fet una recomanació perquè s'estigui set dies sense jugar. Allà estarà en mans dels fisioterapeutes francesos. No sé si jugarà o no. Tinc fe i confio en què el criteri dels metges francesos sigui l'oportú. Espero que cuidin Abidal com ho hauríem fet nosaltres", ha dit el doctor Pruna, abans d'apuntar: "No hem d'exprimir els jugadors".

stats