LLIGA DE CAMPIONS
Esports Barça 06/12/2010

Abidal repartiria en tres trossos la Pilota d'Or per als tres jugadors del Barça

El lateral repartiria la Pilota d'Or entre els tres seleccionats, els barcelonistes Xavi Hernández, Lionel Messi i Andrés Iniesta

Redacció
1 min

BarcelonaEl lateral francès Eric Abidal repartiria la Pilota d'Or entre els tres seleccionats, els barcelonistes Xavi Hernández, Lionel Messi i Andrés Iniesta, ja que considera que qualsevol d'ells s'ho mereix.

En canvi, sí que té clar que el premi al millor tècnic que atorgaran France Football i la FIFA li donaria a Pep Guardiola "perquè és el meu entrenador i perquè és el millor".

El jugador francès ha comparegut a la sala de premsa del Camp Nou amb motiu de la prèvia del partit de la Lliga de Campions que demà el Barça jugarà contra el Rubín Kazan rus, rival que Abidal considera "difícil de guanyar" perquè "ens esperaran enrere".

Abidal no està d'acord que el partit de demà sigui un tràmit per als blaugrana i ha defensat que "el futbol és la nostra professió i ara tenim una bona dinàmica", malgrat que el Barça ja estigui classificat per a vuitens de final com a primer de grup.

Abidal ha reconegut que el club li vol renovar el contracte i que ell està encantat de seguir més enllà del 2012, que és quan, amb 33 anys, conclourà el compromís que el lliga al Barcelona.

"Vull seguir aquí perquè estic en el millor club del món", ha assenyalat el jugador, que ha reconegut que en el seu moment va dir que o li renovaven el contracte o es retirava "perquè arriba un moment en el qual no pots més", en al·lusió a les prestacions físiques.

stats