BARÇA
Esports Barça 04/05/2011

Abidal: "La gent ha demostrat que m'estima molt, estic molt content"

Abidal ha tornat aquesta nit després de gairebé dos mesos fora del terreny de joc per culpa d'un tumor al fetge. El francès ha tornat amb més força que mai.

Redacció
1 min
Protagonista: els jugadors van mantejar Abidal després del partit entre rialles.

Barcelona"Estic molt content per haver arribat a la final de Wembley, però sobretot ho estic per la gent. He treballat molt per estar aquí, ja que teníem moltes baixes per lesió", ha dit el jugador després d'acabar el partit al Camp Nou .

"A veure si tanquem el cercle a Wembley", ha afegit el jugador barcelonista, que ha revelat que quan va jugar a l'estadi londinenc amb França contra Anglaterra va deixar una nota, donant entendre que hi anava inclòs un desig de tornar amb el seu equip.

Per Abidal, el Barça "ha merescut arribar a la final", i més després "de les emocions que hem viscut", i també ell després del retorn després de l'operació en el fetge com a conseqüència d'un tumor.

"He vist que la gent em m'estima molt. Intentaré donar el millor per a ells. Ara em trobo bé, encara que he estat moltes setmanes sense fer res. Vull ajudar l'equip, perquè hi ha molts lesionats", ha concretat.

stats