BARÇA

Adriano: "Messi és qui tira del carro. Ens fa posar-nos les piles"

El jugador brasiler ha assegurat que no vol escoltar ofertes fins que acabi la temporada: "Vull centrar-me en el Barça fins a final de temporada"

Adriano Correia ha estat l'encarregat de valorar l'actualitat blaugrana després de l'entrenament d'aquest dijous a la Ciutat Esportiva. "Estem feliços pel rendiment. Gaudim de cada partit, intetem seguir amb el treball del dia a dia, el que ens demana l'entrenador. Estem aconseguint bons resultats i veure bon futbol un altre cop", ha assegurat i, a nivell personal, ha dit: "Jo em trobo molt bé, m'he oblidat de tot el que m'ha passat. Entreno per tenir més minuts, poc més".

Preguntat pel possible adéu d'Alves per a la temporada vinent i per les seves opcions d'ocupar la banda dreta, el brasiler ha dit: "Alves sempre ha estat un futbolista important i ho segueix demostrant. Lluita per estar als onzes ideals de la Champions i segurament ell voldrà seguir. Jo, si fos la persona encarregada de renovar-lo, en renovaria per l'amistat que tinc amb ell, pel rendiment... Jo estic a la disposició del 'mister' pel que faci falta. Si ell se'n va és una llàstima per a nosaltres, però si marxa, jo estic disposat a jugar on sigui. al lateral dret he jugat ja alguna vegada. Si el 'mister' creu que pot comptar amb mi, aquí hi seré".

Adriano no creu que des d'Anoeta hagi canviat res: "El treball segueix sent el mateix. Nosaltres volem poder seguir guanyant títols. És la il·lusió que tenim, volem seguir creixent. Si seguim així, sabem que podem lluitar per moltes coses a finals de temporada. Nosaltres estem molt units, tant dins com fora del camp, i això marca la diferència". Això sí, el brasiler creu que Messi està en el millor moment: "Veure Messi ens fa gaudir, tant en els partits com en els entrenaments. És el Leo que nosaltres coneixem. No ha canviat res, sempre ha fet el mateix, abans i ara. Això per a l'equip és una motivació molt bona. Ell tira del carro i nosaltres anem al darrere, contents i amb ganes de veure'l així. Ens fa posar-nos les piles".

Sobre com afrontar el final de temporada, Adriano ho té clar: no s'ha de baixar el rendiment. "S'ha de treballar molt fins al final. Arriba una fase clau, amb partits durs i difícils. Volem estar al cent per cent per seguir sumant punts a la Lliga i d'anar passant eliminatòries a la Champions i a la Copa del Rei", ha indicat.

El brasiler no ha perdut la motivació, tot i que reclama més minuts: "Motivat estaré sempre. Estic enfadat per no jugar tant com a mi m'agradaria, com qualsevol. M'agrada jugar. En els entrenaments intento donar el màxim perquè quan el 'mister' compti amb mi pugui estar al nivell de l'equip. Espero poder tenir més opcions d'aquí a final de temporada per poder gaudir amb els companys", ha explicat, tot i que ha estat clar quan ha dit que fins a final de temporada vol centrar-me en el Barça.

Preguntat per l'eliminatòria de Champions contra el Manchester City, ha indicat: Ens ha tocat un equip molt fort que ens podria haver tocat en les semifinals o en la final. No ens podem enganyar, ells passen per un mal moment però en una eliminatòria no hi ha favorits. Hem de tenir molta il·lusió, la resistència serà la mateixa o pitjor i segurament ells tindran ganes de revenja".