Barça
Esports Barça 02/08/2011

Adriano i Muniesa, novetats a l'entrenament matinal del Barça a Miami

El brasiler ja ha tornat de les vacances i el jugador del planter ha rebut l'alta mèdica i també s'ha incorporat al grup. Maxwell, amb una sobrecàrrega, ha treballat a part

Redacció
1 min
Adriano i Maxwell a l'entrenament del Barça a Miami

BarcelonaEl Barça ha completat l'entrenament matinal en el seu segon dia a Miami amb les novetats d'Adriano i Marc Muniesa. El brasiler, que va participar a la Copa Amèrica però no va jugar, ha tornat de les seves vacances i s'ha incorporat al grup amb normalitat.

Mentrestant, el defensa de Lloret de Mar ha rebut finalment l'alta mèdica de la ruptura fibril·lar que es va fer al juny i que li ha impedit ser al mundial sub-20 de Colòmbia i també s'ha pogut vestir de curt. En canvi, la nota negativa del dia l'ha posada Maxwell, que s'ha hagut d'entrenar a part del grup per una sobrecàrrega abdominal.

Tampoc ha estat amb els companys Puyol, que ha continuat amb el seu treball individual, però, de totes maneres, el capità blaugrana sí que ha trepitjat la gespa del Cobb Stadium de la Universitat de Miami. Afellay, lesionat, s'ha quedat a l'hotel fent feines de recuperació.

Més novetats

Per a la sessió que el club farà a la tarda s'espera que ja puguin ser sota les ordres de Guardiola Gerard Deulofeu i Sergi Gómez, que ahir van guanyar l'europeu sub-19 a Romania amb la selecció espanyola davant la República Txeca.

En canvi, qui ja ha marxat de la concentració del Barça és Jeffren, que ahir a la nit va abandonar Miami per acabar de tancar el seu traspàs a l'Sporting de Portugal.

stats