BARÇA
Esports Barça 06/03/2013

Adriano: "El partit davant el Milan és el mes important de la temporada i necessitem el suport de l'afició"

El lateral brasiler ha reconegut que la baixa de Tito Vilanova ha afectat a l'equip, però assegura que estan "molt contents amb Roura, nosaltres l'intentem recolzar en tot moment i respectem les seves decisions"

Ara
3 min
Adriano demana el suport de l'afició pel partit contra el Milan

Barcelona P { margin-bottom: 0.21cm; } El blaugrana Adriano Correia, ha reconegut en una entrevista al programa Tu diràs de RAC 1, que la baixa de Tito Vilanova els ha afectat, tot i que ha defensat Jordi Roura i ha assegurat que l'equip està molt satisfet amb el treball que està fent el segon entrenador blaugrana. A més, davant els rumors que apuntaven que igual faria falta la figura d'un entrenador provisional, com per exemple Reixach, Adriano ha dit que si bé "és veritat que l'absència de Tito ha coincidit amb aquests mals resultats, considero que sabem afrontar aquesta situació, i estem tots units i recolzem en tot moment a Roura". De fet, bona mostra d'aquesta unitat és el dinar de germanor que aquest dimecres al migdia han convocat la plantilla i els membres del cos tècnic a Sant Quirze del Vallès, per tal de conjurar-se de cara al partit del proper dimarts.

P { margin-bottom: 0.21cm; } El brasiler s'ha volgut sumar també als missatges d'optimisme que dies abans havien llençat homes com Mascherano, Iniesta, Xavi o Messi, i ha assegurat que "l'equip confia en remuntar davant el Milan". Adriano ha explicat que aquesta setmana estan "entrenant a un ritme molt alt, com feiem abans, i crec que arribarem en molt bona forma al partit contra el Deportivo (dissabte) i el Milan (dimarts)". El brasiler ha destacat que han de ser "fidels" al seu estil de joc i "no sortir massa esverats, ja que el partit dura 90 minuts". A més, ha reconegut que "és el partit més important de la temporada i necessitem que el recolzament de l'afició".

Pel que fa a les crítiques que darrerament ha rebut Leo Messi, Adriano ha defensat l'argentí ja que considera "ridícul" dubta d'ell perquè hagi estat un parell de partits sense marcar. El brasiler, en aquest sentit, també ha dit que a l'equip no li passa res, sinó que simplement "és molt difícil estar sempre al 100%, i que probablement en aquests partits no hem tingut tampoc la sort de cara, el que ens acostumava a entrar no ha entrat".

P { margin-bottom: 0.21cm; } Adriano ha parlat també de la polèmica arbitral del clàssic de dissabte. "Sí que era penal, em va donar una puntada després de driblar-lo, però no és excusa, no va xiular i ja està". Respecte la sanció a Valdés, el brasiler considera que "són molts partits, però hem vist casos similars amb les mateixes sancions aquesta temporada, així que en això han sigut coherents".

En referència al seu rendiment, Adriano ha reconegut que va fer una gran primera volta, "sens dubte, aquest any vaig protagonitzar el millor inici de temporada de tot la meva carrera, ja que vaig disputar molts minuts i vaig tenir la sort de poder ajudar l'equip amb assistències i gols". No obstant, després de l'aturada nadalenca, el brasiler va patir un parell de lesions que van trencar la continuïtat que estava aconseguint tenir aquesta campanya. Ara, però, sembla que ja ha pogut deixar enrere aquestes molèsties. "Em trobo molt bé, vaig dir als metges que necessitava parar per tornar al 100%, i això és el que he fet, ara ja estic a punt per poder tornar a fer el futbol que estava fent abans", ha assegurat.

P { margin-bottom: 0.21cm; } P { margin-bottom: 0.21cm; } P { margin-bottom: 0.21cm; } Finalment, Adriano també ha parlat de la seva renovació. "Zubi i el meu representant estan parlat, intentant ajustar les negociacions perquè siguin bones per tal que totes dues parts quedin contentes. Vull seguir molts anys al Barça, sóc molt feliç aquí", ha explicat el brasiler.

stats