Barça
Esports Barça 06/08/2012

Adriano, ja recuperat, ha completat l'entrenament de la tarda amb el grup

El Barça ha fet la segona sessió del dia a Girona davant de 7.350 persones que omplien Montilivi. Jonathan dos Santos, amb una sobrecàrrega al quàdriceps, s'ha quedat a Barcelona

Ara
1 min
L'entrenament del Barça a l'estadi de Montilivi FCBARCELONA.CAT

BarcelonaEl Barça ha portat a terme la segona sessió d'entrenament de la jornada aquest dilluns a la tarda a Girona. La bona notícia del dia l'ha protagonitzat Adriano Correia. Al matí –a la Ciutat Esportiva– completava part de l'entrenament amb el grup, i a la tarda l'ha fet sencer a ple rendiment.

En canvi, Jonathan dos Santos no ha pogut viatjar fins a l'estadi de Montivili per la sobrecàrrega que arrossega al quàdriceps de la cama dreta.

Fins a 7.350 culers de les terres gironines han omplert l'estadi per veure aquesta sessió d'entrenament, que ha durat uns tres quarts d'hora.

Molta intensitat

L'entrenament ha començat amb escalfament i rondos. Tot seguit, l'equip ha fet un joc de possessió en espai reduït entre dos equips i quatre comodins. La intensitat ha estat alta. El director de l'Àrea Esportiva de Futbol Andoni Zubizarreta no s'ha perdut cap detall des de la mateixa gespa.

Dimarts, una única sessió

L'equip es tornarà a entrenar aquest dimarts en una única sessió preparatòria. Serà a les 9 del matí a la Ciutat Esportiva i a porta tancada. Un cop acabi, Andrés Iniesta compareixerà davant els mitjans de comunicació.

stats