Barça
Esports Barça 02/08/2011

Adriano: "A la Supercopa ens volem treure l'espina de la final de la Copa del Rei"

El brasiler, que va arribar dilluns a la concentració del Barça a Miami creu que "el dia 14 estarem al 100%" per l'anada de la Supercopa, i ha reconegut que tenen "la decepció de la derrota a la final de Copa" i que s'han de "treure l'espina" clavada.

Redacció
1 min
A la final de Wembley sense lesionats?

BarcelonaDesprés de tornar de vacances, Adriano Correia ha parlat en roda de premsa sobre l'entrontament amb el Reial Madrid a la Supercopa d'Espanya. El brasiler reconeix que "tenim la decepció de la final de Copa, i ens hem de treure l'espina".

Adriano pensa que no tindran problemes per afrontar el partit. Ha assegurat que l'equip "ja està a un gran nivell" i creu que el fet que el Madrid comencés una setmana abans a treballar "no ens impedirà agafar una gran forma per la Supercopa".

Davant els reptes de la temporada que comença, el jugador brasiler ha afirmat que l'equip té l'ambició de "repetir o fins i tot millorar els èxits de la temporada passada". Sobre com aconseguir-ho, Adriano ha explicat que "el que hem de fer és el de sempre, centrar-nos en entrenar i jugar a futbol. La nostra feina és continuar parlant sobre el terreny de joc".

El lateral també ha respost preguntes sobre el seu compatriota Neymar, de qui ha dit que "és un gran jugador i podria fer-ho bé en qualsevol equip", tot i que ha afegit que creu que "al Barcelona ho faria molt bé".

Sobre el seu retorn de les vacances, Adriano ha aclarit que "he vingut abans perquè no vaig jugar partits a la Copa Amèrica, i primer s'ha de pensar en l'equip". Pel que fa a l'eliminació de la seva selecció a la competició a mans del Paraguai a quarts de final, el jugador ha dit que va ser un "pal" que no esperava.

Finalment, del possible fitxatge de Cesc, el brasiler ha comentat que "segurament, es tancarà aviat" i ha afegit que, "si finalment arribés, per a nosaltres seria un motiu de felicitat".

stats