HANDBOL
Esports Barça 05/07/2011

Aguirrezabalaga, entusiasmat per haver tornat "al millor club del món"

El jugador basc, que fitxa per tres anys, ha assegurat que al club han canviat moltes coses després de set anys però que per ell tornar "és una gran satisfacció"

Efe
2 min

BarcelonaEl lateral basc Mikel Aguirrezabalaga lluirà el número 21 en el seu retorn al Barça Intersport, després de set anys lluny del Palau, d'on va marxar perquè no tenia oportunitats en aquell gran Barça invencible, encara que no per això ha estalviat entusiasme per haver tornat "al millor club del món". "Vinc amb molta il·lusió. Estic molt content de tornar al millor club del món. Torno per aportar il·lusió, ganes i gols", ha assenyalat a la sala de premsa del Camp Nou, on ha sigut presentat com a nou jugador del Barça per les tres pròximes temporades.

Amb un somriure d'orella a orella, el jugador basc ha fet broma perquè a l'esquena no ha pogut inserir el seu cognom "perquè no hi cabia", i per això al costat del 21 hi haurà el seu nom, Mikel, encara que ha assegurat que li poden dir tant pel cognom com pel nom de pila.

Al seu retorn a Barcelona, Mikel ha assegurat que han canviat moltes coses, especialment al vestidor, que ha assenyalat "que és nou", encara que també s'ha referit als seus nous companys, ja que només en queden dos de quan va partir per ser cedit a l'Alcobendas. "És una gran satisfacció tornar després de set anys. És el màxim tornar aquí", ha subratllat el jugador basc, després del seu pas per l'Alcobendas i per l'Ademar de Lleó.

"Fa set temporades que va sortir del club, després de formar-se amb nosaltres. Torna amb molta il·lusió. En aquell gran Barça de fa anys, la progressió de Mikel estava estancada i per això va marxar", ha recordat Masip. "A l'Alcobendas i l'Ademar de Lleó s'ha fet un gran jugador i ha adquirit experiència per tornar al Barcelona. Aquí ha de donar el màxim i tindrà minuts. No és bo que es digui que ve per substituir Iker Romero. Ell té la seva pròpia personalitat", ha assenyalat.

stats