Barça
Esports Barça 03/05/2011

Així funciona la revenda en un Barça-Madrid

El seu preu de sortida, repeteixen una i una altra vegada els venedors en anglès, és de 1.500 euros, però aquest matí diversos seguidors han comprat entrades per 300 euros

àlex Gozalbo
1 min
Moviment de gent a Arístides Maillol aquest migdia.

BarcelonaEl d'aquest vespre és el cinquè Barça-Madrid de la temporada però el de més transcendència, i això ha fet que la revenda es dispari. Són molts els curiosos que pregunten preu, però la majoria de transaccions s'estan realitzant amb turistes i empresaris, que volen fer feliç algun dels seus clients importants.

La majoria dels revendes se solen situar a l'entrada de les taquilles de l'avinguda Arístides Maillol, on hi ha diferents cartells amb telèfons mòbils que ofereixen entrades. El seu preu de sortida, repeteixen una i una altra vegada els venedors en anglès, és de 1.500 euros, però aquest matí diversos seguidors han comprat entrades per 300 euros.

Els venedors no tan sols ofereixen entrades sinó que també en compren, conscients que ells sabran fer millor negoci.

De tant en tant els revendes han d'abandonar la seva posició, ja que apareixen policies d'incògnit. Aleshores l'ambient es refreda i els venedors es refugien al Jardí de les Corts, que se situa a la Travessera de les Corts. Allí esperen, a l'ombra, que els policies abandonin la seva posició. I sant tornem-hi.

El preu de les entrades se sol abaratir si se'n compra més d'una i puja a mesura que s'apropa l'hora del partit. Una vegada començat aquest, si encara no s'han venut totes, baixa ràpidament.

stats