Barça
Esports Barça 17/05/2011

Albiol: "Busquets es va equivocar insultant"

El defensa del Reial Madrid ha assegurat avui que el seu company de selecció, Sergio Busquets, es "va equivocar" quan va insultar el madridista Marcelo

Efe
1 min

MadridRaúl Albiol, defensa del Reial Madrid, ha assegurat avui que el seu company de selecció, Sergio Busquets, es "va equivocar" quan va insultar el madridista Marcelo.

"És clar que no és un gest gaire bonic, sent company de selecció o no. Però me n'alegro, és un bon xaval i a ningú no li agradaria perdre's una final (la UEFA finalment no va sancionar Busquets). És clar que es va equivocar en l'aspecte d'insultar", ha dit.

"No sóc el que sanciona els jugadors ni treballo per a la UEFA. Deuen haver vist el vídeo, deuen haver vist que no és sancionable. Tots sabem el que es va dir, es veu al vídeo perfectament. No cal donar-li més voltes. No cal ser gaire llestos per veure el que va dir", ha afegit.

A més, Albiol ha afirmat que veurà la final entre el Manchester i el Barcelona i va indicar que vol que guanyi "el millor". "Si no hi ha el meu equip, només vull que guanyi el Reial Madrid títols. Com que no serem en aquesta final, que guanyi el millor i res més", ha afegit.

Respecte als possibles problemes que pugui haver-hi a la selecció per la ressaca que hagin pogut deixar els quatre partits que van jugar Reial Madrid i Barcelona, ha explicat que és "segur" que no hi haurà cap problema. "Van passant els dies i s'obliden les topades dels partits. Hi haurà el bon ambient de sempre i no cal preocupar-se", ha conclòs.

stats