Barça
Esports Barça 09/08/2011

Grimaldo es converteix en el tercer jugador més jove a debutar amb el primer equip del Barça

Té 15 anys, 10 mesos i 21 dies i li pren la tercera plaça del rànquing a Messi. Paulino Alcántara continua essent el més jove en debutar, mentre el segon més joves és Babangida

Redacció
1 min

BarcelonaAlejandro Grimaldo, amb 15 anys, 10 mesos i 21 dies, s'ha convertit aquest dimarts en el tercer jugador més jove a debutar amb el primer equip del Barça. El jove futbolista, que va arribar al planter blaugrana procedent del València, ha sortit de titular en el partit contra l'Espanyol, corresponent a la final de la Copa Catalunya.

Grimaldo és el tercer jugador d'una llista que continua liderant Paulino Alcántara. L'històric jugador blaugrana va debutar la dècada del 1910 en un partit del Campionat de Catalunya qua només tenia 15 anys, 4 mesos i 18 dies. Darrere seu hi ha Haruna Babangida, que a la dècada dels 90 va debutar amb el primer equip en un amistós (15 anys, 9 mesos i 11 dies). Aquest dimarts, Grimaldo ha debutat amb 15 anys, 10 mesos i 21 dies.

I ja darrere seu hi ha Leo Messi, que ha passat a ocupar la quarta posició d'aquesta lliga amb 16 anys, 4 mesos i 23 dies.

stats