Barça
Esports Barça 21/08/2012

Alex Song: "Aquesta oportunitat només es dóna un cop a la vida"

El nou jugador del Barça ha estat presentat aquest dimarts a la Sala París del Camp Nou

M. Molina
2 min
Alex Song, presentat

BarcelonaAlex Song ha estat presentat aquest dimarts com a nou jugador del Barça. El migcampista camerunès va rubricar el contracte dilluns, i avui dimarts ha ofert la primera roda de premsa com a futbolista del seu nou club, per a qui ha fitxat durant cinc temporades.

"Estic molt content de ser a Barcelona i d'haver pogut venir aquí. És un gran dia per a mi i per a la meva família. Fa unes setmanes estava esperant renovar amb l'Arsenal i quan va arribar l'oferta vaig dir que sí a tot perquè aquesta oportunitat només es dóna una vegada. Vull agrair a l'Arsenal que hagi facilitat la meva sortida", ha dit Song.

"El primer que notes quan arribes al Barça és que és un club molt familiar. Crec que no tindré cap problema per incorporar-me aquí", ha explicat. De fet, Song ha reiterat que no s'ho va pensar dos cops quan va tenir la proposta blaugrana: "Com sabeu tinc dos nens que són molt fans de Messi i del Barça. Quan vaig saber que podia venir aquí no m'ho vaig pensar dues vegades". "Qui més m'ha cridat l'atenció és Messi, el millor jugador del món. Tindré el plaer de jugar amb ell en el millor club del món", ha afegit.

Sobre la seva incorporació a l'equip, ha dit que és conscient que haurà de guanyar-se al lloc, però ha dit que per ell "és un gran repte i un gran plaer". A Song li agradaria jugar el clàssic d'aquest dijous, un partit "de gran rivalitat", però és conscient que acaba d'aterrar i que jugarà "quan l'entrenador ho cregui". De totes maneres, ha assegurat que "no" ve a prendre-li el lloc a Sergio Busquets. "És el millor a la seva posició. Vinc a aportar el meu granet de sorra"

Song és un jugador polivalent sobre el camp, i ha dit que li és indiferent jugar a l'eix de la defensa o de migcampista. "Per mi no és un problema jugar de central. A l'Arsenal he jugat a les dues posicions, tant de defensa com al mig".

D'altra banda, Song ha assegurat que no té mala relació amb Arsène Wenger, tècnic de l'Arsenal. "Si estic aquí i sóc el que sóc, és gràcies a ell. Però va venir el Barça i vaig tenir l'oportunitat de venir aquí. Quan un fill marxa de casa sempre té la pena de marxar, però no tinc mala relació amb Wenger", ha aclarit.

stats