Barça
Esports Barça 20/08/2012

Alex Song ja és jugador del Barça a tots els efectes

El migcampista camerunès ha passat la revisió mèdica al matí i a la tarda ha firmat el contracte per cinc temporades amb el president Sandro Rosell

Ara
1 min
Alex Song i Sandro Rosell, firmant el contracte FCBARCELONA.CAT

Barcelona @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } Alexandre Song ja és oficialment blaugrana. El camerunès ha signat aquesta tarda, a les oficines del club, el seu nou contracte com a jugador del Barça per a les properes cinc temporades i amb una clàusula de rescissió de 80 milions d’euros.

A l’acte de signatura han assistit també el president, Sandro Rosell, el vicepresident Josep Maria Bartomeu, el director de l'àrea esportiva, Andoni Zubizarreta, i el representant del jugador, Darren Dean.

El Barça i l'Arsenal van anunciar dissabte l'acord pel jugador, pel qual els blaugranes pagaran 19 milions d'euros. Aquest dilluns al matí, el jugador s'ha fotografiat davant l'escut i posteriorment ha passat la revisió mèdica que l'ha avalat per signar oficialment el contracte.

Al vespre, coincidint amb el partit del Gamper, Alex Song saltarà a la gespa del Camp nou amb la samarreta blaugrana durant la presentació de la plantilla.

stats