Barça
Esports Barça 23/03/2013

Alex Song juga els últims cinc minuts en el triomf del Camerun contra Togo (2-1)

El migcampista blaugrana ha substituït Eto'o –autor dels dos gols camerunesos– al minut 85

Alex Song, futbolista del Barça

BarcelonaAlex Song ha jugat els últims cinc minuts en el triomf del Camerun contra Togo (2-1), en un partit de classificació per al Mundial de Brasil 2014. El migcampista del Barça ha substituït Samuel Eto'o –autor dels dos gols– al minut 85.

Eto'o ha estat protagonista del partit, ja que ha obert el marcador gràcies a una diana al minut 42, de penal. Tanmateix, Togo ha pogut empatar en l'última acció abans del descans, per mitjà de Dove Wome (45+2'). A la segona part, i abans de ser substituït, Eto'o ha marcat el definitiu 2-1 al minut 82.

Amb aquesta victòria, Camerun encapçala el Grup I amb dues victòries i una derrota en tres partits, a l'espera del partit que ha de jugar aquest diumenge Líbia contra el Congo.