Barça
Esports Barça 24/07/2011

Alexis aterra a Barcelona

El xilè farà una sessió gràfica davant la porta de les oficines del club aquest diumenge mateix, abans de passar el reconeixement mèdic i la presentació oficial dilluns

Redacció
1 min

BarcelonaEl primer, i de moment únic fitxatge del primer equip del Barça, arriba aquest diumenge a Barcelona. El jugador xilè farà una sessió gràfica davant la porta de les oficines del club, aquest diumenge mateix, abans de passar el reconeixement mèdic i la presentació oficial dilluns.

Alexis Sánchez arriba a Barcelona després que aquesta setmana es resolgués definitivament el seu interminable fitxatge de l'Udinese, i aquest diumenge trepitjarà per primer cop les instal·lacions blaugranes cap a les sis de la tarda per fer-se una sessió gràfica a la porta de les oficines.

Dilluns serà el dia de la seva presentació oficial amb el seu nou club. L'activitat començarà a les 8 del matí, a l'Hospital de Barcelona, on passarà un primer reconeixement mèdic. Més tard, a 2/4 de 12, farà un segon reconeixement al Centre Mèdic del FC Barcelona.

A 2/4 d'1 està prevista la signatura del contracte, i a la 1 del migdia hi haurà una sessió gràfica davant la porta d'oficines amb el president del club, Sandro Rosell. Per últim, a 2/4 de 2, Alexis Sánchez farà una roda de premsa davant els mitjans de comunicació a la Sala París del Camp Nou.

stats