Barça
Esports Barça 20/06/2011

Alexis Sánchez, autoritzat a viatjar si es confirma el fitxatge pel Barça

El tècnic de la selecció xilena, Claudio 'Bichi' Borghi, li donarà permís al davanter per viatjar a Barcelona si es confirma el seu traspàs

Efe
2 min
Alexis Sánchez.

Santiago de XileL'internacional xilè Alexis Sánchez, actualment a les files de l'Udinese, ja compta amb el permís per viatjar a Barcelona si es confirma el seu traspàs. Així ho ha confirmat el tècnic de la selecció xilena, Claudio "Bichi" Borghi, abans que el seu equip s'enfrontés a Santiago a la selecció d'Estònia, a la qual ha vençut per 4-0.

"El tema és molt complicat. Si nosaltres no el deixem viatjar, en cas que es faci la venda, hauríem de fer-nos càrrec de pagar 45 milions de dòlars en cas que al jugador li passi alguna cosa. És molt simple, quan estigui la confirmació del seu traspàs tindrà l'autorització", ha exposat.

En declaracions al canal televisiu Chilevisión, el seleccionador ha explicat que tot dependrà del moment en què es realitzi la venda.

"Si es fa enmig de la Copa Amèrica, evidentment que no, però tenim temps i nosaltres sabem per reglament que no ens podem fer càrrec d'aquesta quantitat de diners, així que l'ideal seria que ell viatgés i signés quan sigui confirmat", ha puntualitzat el tècnic d'origen argentí.

"Hem parlat bastant d'aquesta possibilitat de venda que té. No és fàcil, té 22 anys, la seva carta valdria molts diners, però ell està preparat per jugar a qualsevol lloc", ha explicat el tècnic.

Borghi s'ha mostrat sorprès per la tranquil·litat amb què el jugador ha pres la possibilitat d'anar-se'n al Barcelona.

"Això és molt bo, ell s'entrena per ser el millor, igualment té certa ansietat, que segurament acabarà quan es firmi el contracte", ha conclòs el tècnic.

També ha transcendit que fa uns dies, Alexis Sánchez, després de conversar telefònicament amb el seu representant, Fernando Felicevich, havia anunciat als seus companys de la selecció el seu futur pas al Barça: "Me'n vaig al Barcelona".

Segons aquesta informació Felicevich va confirmar al Niño Maravilla que l'avanç de les negociacions entre el quadre blaugrana i l'Udinese per al seu pas viu hores decisives i que possiblement aquest dilluns hauria de viatjar a Barcelona.

Si Sánchez firma pel Barcelona es convertirà en el primer jugador xilè a vestir la samarreta d'aquest club i en el jugador d'aquesta nacionalitat més cotitzat de la història, ja que el seu traspàs es concretaria per una xifra pròxima als 50 milions de dòlars.

stats