Publicitat
Publicitat

Barça

Alexis Sánchez: "Messi és l'únic que entén els meus acudits"

El davanter xilè del Barça està de vacances al seu país, on ha explicat que encara no ha fet res vestit de blaugrana, i que va "pas a pas"

El davanter xilè Alexis Sánchez afirma que encara no ha fet "res" especial al Barça, però que va "pas a pas", amb l'objectiu de ser un jugador important per al club, en una roda de premsa oferta a Santiago.

El jugador nascut a la localitat de Tocopilla, però, s'ha mostrat "content" de la seva carrera i creu que el més important fins ara és "la campanya que vaig fer a l'Udinese, quan vaig ser elegit com un dels millors d'Itàlia". "Al Barcelona vaig pas a pas", ha afegit Sánchez, per a qui més important que els títols o els diners que pugui guanyar és el seu creixement personal.

El jugador xilè diu que té una bona relació i que "cada dia" aprèn alguna cosa de l'astre argentí Lionel Messi, la figura l'equip, considerat el millor jugador del món. "Crec que aquest equip vol seguir guanyant coses i hi ha Barça per estona. Segueixo el camí de Messi, de guanyar-ho tot", ha dit Sánchez, que a més ha revelat que l'argentí "és l'únic que entén els meus acudits, de veritat". El davanter va admetre que parla molt ràpid i va explicar que el porter Víctor Valdés "em diu sempre 'xilè, no t'entenc gens'".

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT