Barça
Esports Barça 25/07/2011

Alexis Sánchez ja vesteix de blaugrana

El davanter xilè, que ha estat presentat aquest dilluns com a nou jugador blaugrana, s'incorporarà als entrenaments el 8 d'agost amb els altres jugadors que també han disputat la Copa Amèrica

Redacció
1 min
Alexis Sánchez, vestit de blaugrana per primer cop.

Sant Joan DespíAlexis Sánchez ha fet un pas més en el seu primer dia oficial com a jugador blaugrana, i just abans de l'entrenament del Barça, que ell no farà perquè estarà vacances fins després de la gira americana, s'ha fet les fotos oficials vestit amb l'equipació del Barça per primer cop. Les fotos s'han fet a la Ciutat Esportiva Joan Gamper perquè al Camp Nou i al Miniestadi estan canviant la gespa, però el club no ha volgut que fos una presentació oberta al públic, com es fan habitualment.

Després d'aquesta presentació, el davanter s'ha reunit amb el seu nou entrenador: Pep Guardiola. Tots dos han acordat que el xilè continuarà les seves vacances i s'incorporarà als entrenaments el proper 8 d'agost, amb els altres internacionals que han disputat la Copa Amèrica: Leo Messi, Javier Mascherano, Gaby Milito, Dani Alves i Adriano Correia, tot i que aquest últim podria tornar als entrenaments abans, ja que gairebé no ha tingut protagonisme amb la selecció del Brasil.

stats