MERCAT DE FITXATGES
Esports Barça 12/06/2011

Segons la premsa anglesa, Rossi s'acosta i Alexis perilla per l'interès del City

El 'The Sunday Times' assegura que el xilè de 22 anys és el principal objectiu de l'equip propietat del xeic d'Abu Dhabi, Mansur Bin Zayed al Nahia, per l'any que ve.

Toni Padilla
1 min
Reforços per desbordar més

BarcelonaL'administrador del City Brian Marwood dirigeix les negociacions, que van arrencar amb una oferta de 22,1 milions de lliures (25 milions d'euros) que va ser rebutjada pel club italià i que ha estat millorada substancialment els últims dies.

El diari britànic diu que l'interès mostrat pel Barça cap al futbolista xilè és una maniobra per intentar millorar un acord econòmic amb el Vila-real per fitxar un jugador que es considera prioritari: Giuseppe Rossi. Segons aquesta informació, les negociacions amb el davanter italià anirien per bon camí.

El Sunday Times afirma que l'equip que dirigeix Pep Guardiola ja ha arribat a un acord amb l'internacional italià i que les negociacions per a la seva incorporació al Camp Nou podrien acabar aquest dilluns amb el pagament d'un traspàs de 29,5 milions d'euros.

Aquesta xifra, sumada als 20 milions d'euros que el Barça espera aconseguir amb la venda de diversos jugadors, deixaria prou marge per aconseguir el fitxatge més esperat pel club català en els últims anys, el de Cesc Fàbregas, explica The Sunday Times.

El diari xifra en 34 milions de lliures (38,4 milions d'euros) la quantitat que el Barça pagarà a l'Arsenal per aconseguir que Fàbregas torni al club en què es va formar.

stats