MERCAT DE FITXATGES
Esports Barça 18/06/2011

A Xile donen per fet que Alexis volarà dilluns a Barcelona per fitxar pel Barça

Diferents mitjans de comunicació xilens afirmen que el xilè Alexis Sánchez podria ser el primer fitxatge del Barça en breu.

Toni Padilla
1 min
Reforços per desbordar més

BarcelonaAlexis es troba convocat amb la selecció xilena per preparar la propera Copa Amèrica. Alguns periodistes que segueixen la informació de la selecció han informat que el jugador de l'Udinese hauria estat felicitat pels seus companys pel proper fitxatge pel Barça. En les darreres hores les negociacions haurien avançat i Alexis, segons la premsa del seu país, podria volar ja aquest dilluns a Barcelona per signar.

En les últimes hores, delegacions del Barça i de l'Udinese han intensificat tot tipus de contactes i reunions. Les postures s'han acostat de forma important i, tot i que no es pot parlar ni tan sols de principi d'acord entre clubs. Segons diferents informacions el Barça podria acceptar pagar uns 35 milions d'euros, encara que una part important d'ells arribarien en funció de diferents variables esportives. Sandro Rosell va admetre el darrer dijous que una opció és avançar part dels diners previstos per a la propera temporada per fitxar més aquest estiu, ja que Cesc segueix sent la prioritat.

Alexis però, només volaria a Barcelona si l'Udinese i el Barça acaben de tancar l'acord, i encara no s'ha fet, malgrat que les postures dels dos clubs s'han acostat.

stats