MERCAT DE FITXATGES
Esports Barça 07/06/2011

El president de l'Udinese afirma que el club més ben posicionat per fitxar Alexis Sánchez és el Barça

El Barça es podria reunir aquest dimarts amb el representant del xilè Alexis Sánchez, Fernando Felicevich. Segons fonts properes a l'Udinese, les negociacions van pel bon camí.

Redacció
1 min
Reforços per desbordar més

BarcelonaAndoni Zubizarreta es podria reunir avui mateix amb el representant del jugador xilè, segons ha avançat la cadena Cope. Abans de volar cap a Barcelona, Felicevich ha afirmat que "el Barça seria una opció molt bonica" per al jugador que representa.

Segons informen els principals diaris italians, Alexis Sánchez està cada vegada més a prop del Barça. El propietari de l'Udinese, Gino Pozzo, es troba des des d'aquest dilluns a Barcelona -on resideix des de fa anys-, on es trobarà amb Fernando Felicevich.

El Barcelona està disposat a pagar 30 milions d'euros a l'Udinese per Sánchez. Segons la premsa italiana, Bojan podria entrar a l'operació, però el jugador de Linyola no vol. L'Udinese, però, podria acceptar parlar d'altres jugadors de La Masia.

El president de l'Udinese, Franco Soldati, va dir ahir que el club italià no obligarà a cap jugador que no ho desitgi a romandre entre les seves files. "Sánchez? Nosaltres no retenim ningú, ho vam fer una vegada i vam cometre un error", va reconèixer en declaracions a l'emissora italiana Radio Sportiva.

"També hi ha clubs anglesos darrere de Sánchez, el Manchester City i el Manchester United, que l'han seguit tot l'any. Igual que el Barcelona, que en aquest moment està per davant del Juventus , ha afegit Soldati.

stats