MERCAT DE FITXATGES
Esports Barça 21/06/2011

Alexis Sánchez s'acosta al Barça però encara no volarà cap a Barcelona

Nou episodi en el cas d'Alexis Sánchez. El xilè ha abandonat la concentració de la selecció per fer uns tràmits, fet que ha generat un munt d'informacions al respecte.

Redacció
1 min
Alexis Sánchez lluitant amb Kevin-Prince Boateng, del Milan. El xilè ha potenciat el seu físic des que va arribar a Itàlia.

BarcelonaEl seleccionador xilè, Claudio Borghi, havia reconegut que li donava permís al jugador per abandonar la selecció, que prepara la propera Copa Amèrica, si era important per al seu futur. El representant del jugador tenia uns bitllets d'avió oberts per poder agafar el primer vol cap a Barcelona. Així, quan una furgoneta es va endur Alexis de la concentració de la selecció ahir la premsa xilena va informar del viatge cap a Barcelona del jugador.

El representant, Fernando Felicevich, s'ha encarregat de calmar les aigües en afirmar que només ha abandonat la selecció per "fer uns tràmits". Segons Felicevich, Alexis farà nit a Xile segur. Sobre les 20:30 (hora catalana), Alexis ha tornat a la concentració per entrenar-se poc després. La premsa xilena però, especula amb la possiblitat que algunes d'aquestes gestions que ha fet tinguin relació amb el seu futur fitxatge.

El fitxatge d'Alexis Sánchez pel FC Barcelona sembla arribar a la seva recta final segons 'Mediaset' que assegura que l'acord amb l'Udinese és total i es tancaria avui per 27 milions d'euros, i seria demà quan el xilè, signaria el seu contracte com a nou jugador barcelonista.

El representant de l'Udinese a Espanya, Quique Pina va confirmar ahir a El Larguero que l'operació estaria tancada, però quedarien pendents uns serrells, com la possible venda de Jeffren a l'Udinese.

stats