MUNDIAL 2014
Esports Barça 12/11/2011

Xile, sense un Alexis Sánchez amb molèsties, cau a l'Uruguai amb quatre gols de Luis Suárez (4-0)

El blaugrana Alexis Sánchez ha demanat al seu seleccionador, Claudio Borghi, no jugar a l'estadi Centenario després de no notar-se llest durant l'escalfament del partit de classificació per ser al Mundial

Luis Suárez, celebrant el seu primer gol davant dels xilens

BarcelonaDesprés d'escalfar durant 25 minuts, Alexis Sánchez ha decidit ell mateix no formar part de l'equip titular de Xile per culpa d'uns problemes físics, segons ha informat el Preparador Físic de la selecció xilena, Hernán Torres.

Faltant 15 minuts perquè s'iniciés el partit, el preparador físic s'ha reunit amb Sánchez a un costat de la pista de l'estadi Centenario de Montevideo, moment en què el jugador del Barça ha reconegut no sentir-se en condicions. Claudio Borghi, que ha viscut una setmana complicada ja que ha apartat de l'equip cinc jugadors per arribar tard a la concentració, ha apostat pel jugador de l'Audax Italiano, Matías Campos Toro, per ocupar el lloc d'Alexis.

Luis Suárez decideix amb quatre gols, dos d'ells en quatre minuts

Xile ha perdut per 4 a 0 davant de la selecció més en forma ara mateix a Amèrica, l'Uruguai. La selecció celeste, vigent campiona de la Copa Amèrica, ha sumat 7 dels primers 9 punts en la fase de classificació per ser al Mundial. Xile, per la seva banda, ha perdut els dos partits que ha jugat lluny de casa (Argentina i Uruguai) però té tres punts gràcies al seu triomf sobre el Perú a casa.

Luis Suárez, el davanter del Liverpool, s'ha erigit en la gran estrella del partit en marcar quatre gols. Els dos primers gols del partit els ha fet en els darrers minuts del primer temps. A la segona part, Suárez ha marcat de cap el tercer gol que deixava el partit sentenciat als 68 minuts. El quart ha arribat poc després, als 71.

Xile rep el Paraguai a Santiago aquest proper dimecres, partit on podria jugar Alexis Sánchez. L'Uruguai, en canvi, ja no jugarà partits oficials fins al proper 2012.

Bon punt de Veneçuela a Colòmbia

En la resta de la jornada de la fase de classificació per al Mundial, Veneçuela va arrencar un empat a Barranquilla davant de Colòmbia (1-1) i els paraguaians van sumar el primer triomf en desfer-se de l'Equador per 2 a 1 a Asunción.

Argentina 1-1 Bolívia

Uruguai 4-0 Xile

Colòmbia 1-1 Veneçuela

Paraguai 2-1 Equador