LLIGA DE CAMPIONS
Esports Barça 22/11/2011

Allegri, tècnic del Milan: "Si és necessari, li donarem un vàlium a Ibra"

L'entrenador dels italians explica que l'estratègia del seu equip es basarà en intentar robar la pilota als jugadors del Barça. "Cal jugar un bon partit en l'aspecte tècnic", ha dit

Efe / Ara
1 min
Allegri, durant la roda de premsa prèvia al partit contra el Barça. OLIVIER MORIN / AFP PHOTO

MilàEl tècnic del Milan, Massimiliano Allegri, ha fet broma quan se li ha preguntat per l'estat anímic d'Ibra, que aquest dimecres es retrobarà amb Pep Guardiola i els seus companys del Barça. "Quan li feia mal la panxa a Ibra, li donava Maalox [un xarop], ara, sí és necessari, li donarem un vàlium". Tot i això, Allegri ha indicat que Ibra es troba "amb ganes de jugar el partit", però "molt serè i tranquil".

Allegri ha confessat que l'estratègia del seu equip es basarà en intentar robar la possessió de pilota als futbolistes blaugranes. "És difícil jugar-los a la contra perquè tenen tècnica i poden variar el ritme del partit, ja que són bons per a accelerar i alentir el joc. Cal tenir molt equilibri i no impacientar-se, però necessitem també jugar una mica més per alt i aconseguir que el Barça tingui menys possessió de pilota", ha explicat Allegri.

El tècnic del Milan, que va aconseguir empatar a dos al Camp Nou en el partit d'anada de la fase de classificació de la Lliga de Campions, ha reconegut que té "un gran respecte" pel conjunt que dirigeix Pep Guardiola. "Ens juguem el primer lloc, així que cal jugar un bon partit en l'aspecte tècnic, però també desplegar una gran intensitat i ser forts en defensa, fins i tot més del que van ser els nois en l'anada", ha assenyalat Allegri.

stats