Barça

Arbeloa: "El Madrid porta en tres jornades els mateixos expulsats que el Barça en dues lligues"

L'exmadridista ha criticat els àrbitres

L'exmadridista Álvaro Arbeloa ha lamentat el tracte que rep l'equip blanc per part dels àrbitres en indicar que "és dolorós veure que el Reial Madrid en tres jornades porta els mateixos expulsats que el Barça en més de dues lligues".

En un acte organitzat per la casa d'apostes Codere, Arbeloa ha destacat la sanció a Cristiano Ronaldo de cinc partits, que qualifica de "bastant injusta". El lateral creu que el portuguès és un jugador clau per al conjunt de Zinedine Zidane i que la seva tornada és important perquè l'equip torni a sumar de tres en tres.

Això sí, no considera que els dos empats consecutius que ha sumat l'equip blanc en les dues últimes jornades (València i Llevant) hagin de ser determinants. "Crec que tot i aquests punts d'ara, al final la Lliga, com sempre, s'acabarà decidint en les últimes jornades. L'any passat ja es van empatar quatre partits seguits. És evident que ara l'equip està en una situació en la qual sap que no pot punxar més, però han passat per situacions semblants i segur que pressionaran i se'n sortiran", ha opinat.