Publicitat
Publicitat

Barça

Alves i Adriano convocats per la selecció brasilera

Ronaldinho també ha estat cridat per Mano Menezes per jugar l'amistós contra Bòsnia Hercegovina el proper 28 de febrer a St Gallen, Suïssa

El seleccionador brasiler, Mano Menezes, ha fet pública la llista de convocats pel pròxim partit amistós de la temporada contra Bòsnia Hercegovina el proper 28 de febrer a St. Gallen, Suïssa.

Dani Alves i Adriano han estat convocats per aquest partit juntament amb l'ex jugador del Barça, Ronaldinho. Malgrat que el brasiler no estigui passant pel seu millor moment professional Menezes diu: "Quan el vaig convocar abans ja vaig aclarir que pensava en Ronaldinho com un projecte i mantinc això. No puc basar-me en l'actuació del jugador en aquest moment".

Després d'haver provat a diversos jugadors l'any passat, segons Menezes, ha arribat el moment de mantenir una base fixa i jugar amb els futbolistes que podran ser convocats per al Mundial que el Brasil organitzarà el 2014.

El jugador del Madrid, Kaká, no ha estat cridat per aquest partit. El seleccionador del Brasil ha argumentat aquesta decisió dient: " És una qüestió d'opinió, d'avaluació. Potser la pròpia seqüència (de partits de Kaká al Reial Madrid) m'ha mostrat una cosa que volia veure i que no vaig veure".

Segons la programació de la Confederació Brasilera de Futbol (CBF), els convocats per al partit amb Bòsnia viatjaran a Suïssa el 25 de febrer i només tindran un entrenament abans del compromís.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT