Barça
Esports Barça 09/04/2012

Alves només fa part de l'entrenament amb el grup, i Piqué en treballa al marge

El Barça s'ha entrenat aquest dilluns per preparar el partit contra el Getafe, amb tots els disponibles més Afellay. També hi són Tello, Montoya, Muniesa i Bartra del B

Ara
1 min
Gerard Piqué s'ha entrenat al marge, aquest diumenge FCBARCELONA.CAT

BarcelonaEl Barça s'ha entrenat aquest dilluns a la tarda per preparar la jornada intersetmanal de Lliga, que aquest dimarts deixarà un partit entre el Barça i el Getafe a l'estadi. En aquesta sessió, feta a porta tancada a la Ciutat Esportiva del club, hi han participat tots els jugadors disponibles del primer equip, a més d'Ibrahim Afellay, que ja està al tram final de la recuperació de la lesió al genoll.

Els que també s'han entrenat a les ordres de Guardiola són quatre jugadors del Barça B: Tello, Montoya, Muniesa i Bartra. Futbolistes habituals a les sessions blaugranes.

Per la seva banda, Dani Alves –amb un estirament muscular que el fa ser dubte per al partit d'aquest dimarts– només ha fet part de l'entrenament amb el grup. Gerard Piqué –amb una sobrecàrrega al bíceps femoral de la cuixa esquerra– ha treballat al marge dels companys.

stats