Barça
Esports Barça 28/02/2011

Alves: "Nosaltres no pintem res en els calendaris, juguem quan ens diuen que ho fem i prou"

Ha assegurat que se sent valorat al Barça i que és optimista amb la renovació, tot i que se li va escapar que "no sé si tothom vol que segueixi aquí"

Albert Solé
2 min
Alves, una pedra  a la sabata per lligar curt l'actual plantilla

BarcelonaLes rodes de premsa de Dani Alves sempre tenen molt de suc, i la d'avui ha tingut dos temes principals: la seva renovació i les excuses de Mourinho amb el calendari. I ha parlat de tots dos, i força clar.

Quan li han preguntat si s'imaginava un Barça sense Alves, la seva resposta ha sigut "el que no m'imagino és un Alves sense el Barça", i ha afegit: "Jo treballo cada dia per arribar al meu somni, però som dues parts que ens hem de posar d'acord. Però si no no m'estiraré els cabells, si el Barça considera que Dani Alves no ha de seguir en aquest Barça".

En aquest sentit ha assegurat que ell és sempre optimista que arribaran a un acord, però se li ha escapat una frase que potser portarà cua: "No sé si tothom vol que segueixi aquí". També ha assegurat que els punts de desacord no són només els diners, que "també són importants", però confia arribar a un acord al més aviat possible perquè li agradaria "que aquesta pel·lícula acabi ja perquè es fa pesat parlar sempre del mateix".

El segon gran tema, com no podia ser d'altra manera, han sigut les excuses de Mourinho sobre el calendari. "Mou és molt intel·ligent, intenta distreure l'atenció perquè es parli d'ell i no dels seus jugadors i que els trets no arribin al seu equip i no l'afectin, però al final tothom descobrirà que és així i la gent no és ximple, però és una cosa que no em preocupa, com pitjor els vagi a ells millor per a nosaltres. No és un ploramiques, utilitza les seves armes i a vegades li funcionen i a vegades no".

I concretament sobre les queixes del portuguès que els que programen els horaris dels partits se'n riuen d'ells, Alves ha comentat: "Nosaltres aquí no hi entrem, no pintem res en això, nosaltres juguem quan ens diuen que ho fem. Ens adaptem al calendari al millor possible i prou. Qui fa el calendari no es preocupa de si a un equip li va bé o no, ens hem d'adaptar i ja està".

I sobre l'estil de fer del tècnic del Madrid respecte al de Guardiola, el lateral brasiler no s'ha mossegat la llengua: "Jo no dic que el nostre camí sigui millor o pitjor, el nostre camí és el que ens inculca el nostre tècnic i no ens en desviem, i al final de temporada veurem quin ha sigut el camí més adequat", i afegeix: "Les queixes i les excuses aquí no serveixen, quan perdem és perquè el rival ho ha fet millor que nosaltres, nosaltres no ens queixem perquè és el que hi ha, tant per a bé com per a mal".

stats