BARÇA
Esports Barça 17/04/2012

Alves: "El Chelsea va perdre les semifinals del 2009 per por"

En una entrevista al diari anglès 'The Guardian', Alves diu que el 2009 el Chelsea els va regalar la possessió. "El pitjor que pots fer amb el Barça és donar-li la possessió", assegura

Ara
1 min
Dani Alves, durant un entrenament. FCBARCELONA.CAT

BarcelonaDani Alves ha explicat en una entrevista al diari anglès 'The Guardian' que el Chelsea va tenir por en les semifinals que van jugar el 2009. "El Chelsea va perdre el partit més difícil que hem arribat a jugar perquè va tenir por. Ells, amb un jugador més, es van anar enrere, es van conformar, i ho van pagar", assegura Alves.

"Ens vam adonar que amb l'1-0 estaven satisfets, però es van oblidar que amb l'1-1 passàvem nosaltres i això és el que va succeir. L'únic que van fer és, quan tenien la pilota, desfer-se'n d'ella. Ells mai va donar un pas cap endavant. En altres paraules, ens va regalar la possessió. I el pitjor que pots fer amb el Barça és donar-li la possessió", recorda Alves.

El defensa explica en aquesta entrevista que creu que l'èxit d'aquest Barça és que està portant el futbol als seus orígens. "Estem portant el futbol als seus orígens. Avui el que importa és guanyar, només guanyar. Si no guanyes, ets un perdedor. Per a mi, això no és futbol. Quan era petit, volia guanyar però perquè era divertit. Hem agafat aquesta idea. Estimar el futbol, diversió, donar-li una reprocitat als seguidors", comenta el lateral brasiler.

stats