BARÇA
Esports Barça 12/05/2013

Alves pateix una sobrecàrrega a la zona lumbar i Messi es retira del terreny de joc amb molèsties

Alves, Adriano i Messi no han pogut acabar el partit de Lliga que el Barça ha jugat aquest diumenge contra l'Atlètic de Madrid al Calderón

Ara
1 min
Leo Messi, al Calderón / PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP PHOTO

BarcelonaDani Alves no ha pogut acabar el partit de Lliga contra l'Atlètic de Madrid al Vicente Calderón. El lateral brasiler pateix una sobrecàrrega a la zona lumbar i el tècnic, Tito Vilanova, ha decidit juntament amb l'equip mèdic canviar-lo per precaució. Així, Alves ha deixat el terreny de joc al minut 41 i Bartra ha ocupat el seu lloc a la defensa.

Qui tampoc ha completat el partit ha estat Leo Messi. L'argentí, que havia començat el matx com a titular, ha abandonat el terreny de joc al minut 67 i ha anat directe al vestidor després de notar molèsties a la cuixa dreta. Com que el Barça ja havia fet els tres canvis, l'equip blaugrana ha jugat els últims minuts amb un home menys. "Messi tenia molèsties i ha tornat a notar una sensació estranya. Demà (dilluns) li faran més proves i sabrem els dies que ha d'estar sense jugar. La seva lesió l'hem gestionada bé, però aquestes lesions musculars no avisen", ha dit el tècnic, Tito Vilanova.

Adriano també s'ha retirat del terreny de joc amb molèsties i l'entrenador blaugrana ha comentat que tenia una sobrecàrrega i que el jugador ha estat qui ha demanat el canvi.

stats