Esports Barça 23/07/2012

El primer llibre sobre Tito Vilanova, en 10 frases

'Amb tu, Tito' és un retrat del substitut de Guardiola, a través d'una selecció de frases dels que el coneixen millor, i inclou un pròleg de Toni Padilla

Ara
2 min
'Amb tu, Tito', editat per Columna

BarcelonaTito Vilanova encara no ha debutat a la banqueta del Camp Nou, però ja s'ha fet un llibre sobre ell. 'Amb tu, Tito', editat per Columna, és un retrat del substitut de Guardiola, a través d'una selecció de frases dels que millor el coneixen feta per Auri Garcia Morera. El llibre també inclou un pròleg del cap d'esports de l'ARA, Toni Padilla.

El primer llibre sobre Tito Vilanova, en 10 frases:

1. "Es passava hores xutant, i els pobres veïns no es van queixar mai. Estava obsessionat pel futbol". Joaquim Vilanova, pare de Tito Vilanova.

2. "Era un futbolista amb molta qualitat i un xut fantàstic. Era molt reservat, però una gran persona". Raúl Ivars, exjugador de l'Elx.

3. "[Com a entrenador del Palafrugell] tenia una metodologia de treball que, per bona, era molt poc habitual per a equips de Tercera". François Abuin, ex segon entrenador del Palafrugell.

4. "Era molt exigent, en tots els sentits. Va endreçar la secretaria tècnica. El Terrassa va créixer molt amb ell [com a director esportiu]". José Delgado, exentrenador del Terrassa.

5. "Guardiola s'encarregava una mica més de la part psicològica i Tito més del sentit tàctic". Thiago Alcántara, jugador del Barça.

6. "Mourinho, amb el seu dit a l'ull, l'ha elevat a la categoria d'heroi culer". Rut Vilar, periodista.

7. "[La malaltia] va ser força més greu del que es va voler transmetre als mitjans. Tot i que el procés va ser dur, s'ha recuperat molt bé". Jaume Arnau, expresident del Terrassa.

8. "No tingueu por perquè qui em succeirà està, no capacitat, més que capacitat per fer aquesta tasca". Pep Guardiola, exentrenador del Barça

9. "És un malalt del futbol, en sap un ou i part de l'altre. És a dir, que serà un tros d'entrenador, segur". Joan Maria Pou, periodista.

10. "S'ha d'esperar. Quan va venir Guardiola tothom ens va dir que érem subnormals profunds per posar un noi que mai havia entrenat". Johan Cruyff, exentrenador del Barça.

stats