BARÇA

Ancelotti: "Superar el Barça té un significat especial"

El preparador blanc ha parlat en roda de premsa minuts després de la victòria del seu equip sobre el Barça (3-1)

Carlo Ancelotti, satisfet, ha parlat sobre la victòria que ha aconseguit el seu equip davant el Barça. "Les coses han sortit bé. M'ha agradat l'equip. Hem tingut un ritme molt ràpid tot i jugar fa tres dies a Liverpool", ha comentat el tècnic blanc.

"Hem mantingut la mateixa idea i estil de joc després d'encaixar el primer gol. Això ha sigut clau. Hem intentat aprofitar les bandes, jugar amb possessió", ha assenyalat. "El partit ha estat força igualat. No he vist una superioritat clara", ha sentenciat, contundent.

"Superar el Barça té un significat especial. Hem jugat contra un gran equip en un gran partit. A més, hem aconseguit el nostre objectiu, que era retallar distàncies en la taula de classificació", ha comentat el preparador blanc en roda de premsa.

El preparador del conjunt madrileny no ha sabut destacar un jugador del seu equip. Segons Ancelotti, tots els seus jugadors han quallat un gran partit: "El treball d'Isco ha sigut magnífic. És difícil parlar d'un sol jugador. Tots han sumat i han jugat a un nivell molt alt. Era l'única manera de poder guanyar el Barça", ha explicat.

L'entrenador també ha parlat sobre el bon moment que travessa el seu equip i sobre la seva solidesa defensiva: "Estem seguint l'estil de l'any passat. De moment, les coses estan sortint bé. Sempre he dit que els problemes defensius no són per qualitat, sinó per actitud, per ganes de córrer i sacrificar-se. Tinc un equip format per jugadors que saben el que suposa jugar en aquest club", ha dit.