Barça
Esports Barça 07/01/2012

Andrés Iniesta rep l'alta mèdica i David Villa comença a treballar a la Ciutat Esportiva

El de Fuentealbilla s'ha entrenat amb els seus companys i estarà a punt per al derbi i El Guaje ha iniciat aquest dissabte el treball de recuperació al gimnàs

Ara
1 min
Iniesta, atès pel doctor Pruna sobre la gespa del Camp Nou.

BarcelonaAndrés Iniesta i David Villa són els dos noms propis d'aquest dissabte, abans del derbi contra l'Espanyol. Mentre el jugador de Fuentealbilla s'ha pogut entrenar amb normalitat amb els seus companys i ha rebut l'alta mèdica, El Guaje, recentment operat d'un trencament de tíbia, ha començat a fer treball de recuperació a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Villa, lesionat el passat 15 de desembre durant la disputa al Japó del Mundial de Clubs, ha treballat al gimnàs mentre els seus companys s'exercitaven sobre el terreny de joc.

La totalitat de la primera plantilla blaugrana, a excepció de l'esmentat Villa i Ibrahim Afellay, l'altre lesionat de llarga durada, ha estat preparant el derbi de Lliga de demà contra l'Espanyol.

Al costat d'ells s'ha entrenat, com és habitual, l'extrem del filial Isaac Cuenca i també el defensa mexicà Rafa Márquez, que es troba a Barcelona aprofitant l'aturada de la MLS, la lliga professional nord-americana.

L'exblaugrana, ara enrolat en les files del New York Red Bulls, ja es va exercitar dijous passat amb el Barça B d'Eusebio Sacristán i avui ho ha fet amb el primer equip.

L'objectiu de Márquez és no perdre la forma i ultimar la seva posada a punt per afrontar amb garanties la pròxima temporada de la MLS.

stats