Barça
Esports Barça 25/11/2011

Andrés Iniesta, baixa per a Getafe

L'entrenament ha comptat amb la participació d'Adriano, que deu dies després de diagnosticar-li una petita ruptura fibril·lar al bíceps femoral de la cama esquerra, ha rebut l'alta

Ara
1 min
Andrés Iniesta.

BarcelonaAndrés Iniesta serà baixa aquest dissabte a Getafe. El jugador, que ja no va viatjar dimarts a Milà per jugar a la Lliga de Campions, va tenir dissabte passat contra el Saragossa una contusió muscular a la cuixa esquerra. Tot i la millora, el dolor persisteix i per tant, es creu oportú que el jugador sigui baixa per al partit de dissabte. L'evolució de la contusió marcarà la disponibilitat per als propers partits.

El Barça ha fet aquest divendres a la Ciutat Esportiva Joan Gamper la darrera sessió preparatòria abans del partit d'aquest dissabte (22 hores) davant el Getafe al Coliseum Alfonso Pérez. L'entrenament ha comptat amb la participació d'Adriano, que deu dies després de diagnosticar-li una petita ruptura fibril·lar al bíceps femoral de la cama esquerra, ha rebut l'alta. El jugador forma part de la llista de 20 convocats per al partit contra el conjunt madrileny. En aquesta convocatòria també hi són Dani Alves, absent a Milà per sanció, i el futbolista del filial Isaac Cuenca.

L'expedició del Barça sortirà aquest dissabte al matí, a les 11 hores, de l'aeroport del Prat i està previst que l'avió aterri a Madrid a les 12 del migdia.

stats