Barça
Esports Barça 29/11/2012

Andrés Iniesta demana ajuda per salvar l'Albacete

El migcampista blaugrana busca evitar la desaparició del club on va començar a jugar

Ara
1 min
Andrés Iniesta va marcar el segon gol del partit amb un xut precís a l'escaire. El manxec va anotar la seva segona diana d'aquesta temporada amb el Barça.

El migcampista blaugrana, i màxim accionista de l'Albacete Balonpié, Andrés Iniesta, ha enviat una carta als mitjans de comunicació per demanar ajuda per salvar el club manxec de la desaparició. L'Albacete va posar en marxa fa dies una campanya per atraure accionistes a la tercera fase de l'ampliació de capital, que pretén aconseguir 3,7 milions d'euros, després d'haver-ne aconseguit només 17.000 en les dues primeres.

El migcampista blaugrana ha anunciat que tant ell com la seva família estan "intentant ajudar al màxim possible" una entitat que el futbolista reconeix que li ha donat molt. "Com tots sabeu, l'Albacete és el club de la meva infantesa, on vaig començar a jugar i on vaig començar un somni, el somni de ser futbolista", recorda Iniesta".

És per això, que el futbolista ha escrit una carta per "animar tota la gent que ha estat vinculada amb aquest club, exjugadors, afició, empreses i institucions", que col·laborin amb la tercera fase de l'ampliació de capital per salvar "l'històric club".

"També aprofito aquest comunicat per donar les gràcies a tota la gent que esta col·laborant amb l'Albacete i donant-li suport. El país està passant per una situació econòmica molt difícil, i només tirarem endavant aquesta situació si tots aquells que podem, fem un esforç", conclou el manxec.

Durant els tres primers dies des del llançament de la campanya, que té el 'hashtag' #Compra1accióndelalba s'han aconseguit vendre 304 accions per un total de 18.204 euros, més que la suma de l'aconseguit durant les dues primeres fases.

stats