BARÇA
Esports Barça 27/04/2011

Antonio Burgos: “Que el Madrid ens brindi almenys cinc gols als que creiem que Catalunya és Espanya”

El columnista d''ABC' compara el futbol amb els toros i carrega contra la prohibició de les corrides a Catalunya. “Treuen els toros i es queden amb l''ole'”, diu Burgos

Redacció
1 min

BarcelonaEl columnista d'ABC Antonio Burgos signa aquest dimecres una columna d'opinió en què demana “que el Reial Madrid ens brindi aquesta nit almenys cinc gols com cinc oles als que seguim creient que Catalunya és Espanya”. El columnista carrega contra Catalunya i contra la prohibició de les corrides de toros al territori català i compara la situació de la tauromàquia amb la del futbol. Segons ell, hi ha una “contradicció” en el fet que “la tauromàquia hagi estat declarada a França Patrimoni Cultural Immaterial i aquí, en canvi, hagi estat prohibida en una part d'Espanya que no vol ser-ho”.

“Aquests catalans que han prohibit la fiesta nacional i que odien tant tot el que és espanyol converteixen les graderies del camp del Barça en una plaça, corejant amb oles les passades de Messi amb la seva cara de badoc i les triangulacions d'Iniesta”, diu el columnista. Segons ell, “la veritable fiesta nacional és el futbol” i “en el futbol cada cop es copien més els toros”. “Treuen els toros i es queden amb l'ole”, resumeix Burgos.

stats