Barça
Esports Barça 20/03/2012

Aquest dimecres acaba el termini per demanar entrades per Milà

Els socis poden demanar-ne fins les 19 hores d'aquest dimecres. L'agència oficial del club ofereix dues modalitats de viatge (avió i autobús) per anar al partit

Ara
1 min
Xavi, celebrant el seu gol amb Messi.

BarcelonaAquest dimecres s'acaba el termini per demanar entrades pel partit que el Barça jugarà al camp del Milan. Els socis tenen temps fins les 7 de la tarda per omplir la sol·licitud al lloc web del club. Cada soci pot fer una única petició d'entrada, però en un mateix formulari hi ha la possibilitat d'inscriure fins a quatre peticions de socis, en el cas que vulguin viatjar junts.

El club blaugrana disposa de 5.210 localitats, amb un preu únic de 33 euros. Com és habitual, el 85% d'aquestes entrades es reparteixen entre els socis (3.543) i les Penyes (886). El 15% d'entrades restants (781) es destinen a compromisos esportius i institucionals del Club i per a patrocinadors.

Dues modalitats de viatge

FCB Viatges, a través de Viatges Halcón, ofereixen per aquest partit dues modalitats de viatge per als socis que vulguin anar a Milà. D'una banda, hi ha la opció de viatjar en avió el mateix dia de partit, amb un vol xàrter que té un preu de 370 euros. Les places són limitades, però el club garanteix el viatge d'anada i tornada en el mateix dia.

La segona opció preveu un desplaçament per carretera, a un preu de 75 euros. L'autobús sortiria de Barcelona la nit abans del partit, i tornaria de Milà tot just s'acabi l'enfrontament corresponent a la Lliga de Campions.

stats