Barça
Esports Barça 13/01/2012

Aquest divendres comença la venda d'entrades per al Madrid-Barça de Copa

Els socis tindran 424 entrades. En cas d'haver-hi més peticions que entrades, el sorteig es faria dilluns 16 de gener. Les entrades valen 40 euros cadascuna

Ara
3 min

BarcelonaDesprés de classificar-se pels quarts de final de la Copa, on es trobarà el Reial Madrid, el Barça ja ha informat de com anirà al venda d'entrades per aquests partits.

Aquest mateix divendres començarà el procés de sol·licitud d'entrades. Des del divendres 13 de gener a les 10 hores, i fins al diumenge 15 de gener a les 19 hores, estarà obert el procés de sol·licitud de les entrades per al partit d'anada al Santiago Bernabéu, a través del lloc web del Club www.fcbarcelona.cat.

El procés és exclusiu per als socis del Club, i caldrà fer-ho a través d'un formulari disponible a la secció Socis del lloc web www.fcbarcelona.cat. Cada soci pot fer una única petició d'una entrada, però en un mateix formulari hi ha la possibilitat d'inscriure fins a quatre peticions de socis, en el cas que vulguin viatjar junts. Els socis alevins queden exclosos d'aquest procés de sol·licituds.

El club ha informat que per a aquest partit, el Barça disposa de 624 entrades, a un preu de 40 euros cadascuna. Com és habitual, el 85% d'aquestes localitats es repartiran entre els socis (424) i les penyes (106). El 15% restant seran per a compromisos esportius i institucionals del Club i per a patrocinadors.

Possible sorteig

Totes les sol·licituds es tractaran després del final del termini establert. En cas que hi hagi més sol·licituds que entrades disponibles, el dia 16 de gener se sortejaran davant de notari entre els socis inscrits i posteriorment, el mateix dia, es comunicarà als socis premiats. El dia següent, 17 de gener, es farà el repartiment de localitats.

El Barça recorda que la inscripció es considera una intenció en ferm de compra de l'entrada. En el moment de fer la inscripció, es demanarà que s'introdueixin les dades d'una targeta bancària. En cas que s'accepti la petició d'entrada, bé amb assignació directa o bé si s' premiat en el sorteig, es carregarà de manera és automàtica i immediata l'import de l'entrada i se' formalitzarà la compra. En el cas de peticions conjuntes, només cal donar les dades d'una targeta bancària, a la qual es carregarà l'import total de les entrades demanades. En cas que no es pugui efectuar el cobrament, es perdrà el dret adquirit de compra.

FC Barcelona – Reial Madrid, prioritat per als socis no abonats

D'altra banda, a partir del dimarts 17 de gener, a les 10 hores, els socis sense abonament al Camp Nou tindran prioritat per comprar les entrades disponibles per al partit de tornada dels quarts de final de la Copa del Rei contra el Reial Madrid, al Camp Nou.

El Club també obrirà un procés de venda a www.fcbarcelona.cat, amb prioritat per als socis sense abonament, posant a disposició totes les entrades disponibles, fins que s'esgotin. Es vendran un màxim de 2 entrades per soci i compra, la primera de les quals amb un 20% de descompte. Cal tenir present que tota la venda serà exclusivament en canals 'online' i que, per tant, no es podran adquirir a les Taquilles del Club.

@page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } Venda al públic en general i i a la resta de socis

La disponibilitat de les entrades anirà variant segons el ritme d’alliberacions fetes a través del Seient Lliure per als socis amb abonament que no puguin assistir al partit. És per això que s’obrirà un segon període de venda, el dia 23 de gener a les 10 hores, que estarà obert a tots els socis i el públic en general i amb totes les entrades disponibles provinents del Seient Lliure. Es podran adquirir fins a dues entrades per cada compra.

stats